Αποστολέας Θέμα: 4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011  (Αναγνώστηκε 14237 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

 • Full Member
 • ***
 • Μηνύματα: 245
  • http://www.helmo.gr
4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
« στις: Αύγουστος 24, 2011, 04:28:22 μμ »
4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού και Ιστορικής Αναπαράστασης

[img]http://img109.imageshack.us/img109/5121/helmo2011afisaweb.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

Συνάδελφοι, η έκθεση του Συλλόγου μας για το 2011 θα πραγματοποιηθεί στο γνωστό πλέον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Αιγίου από τις 17/11/2011, ημέρα Πέμπτη, έως τις 20/11/2011, ημέρα Κυριακή, όπου θα λάβει χώρα η απονομή των βραβείων και η τελετή λήξης της όλης εκδήλωσης. Επίσης, κατά τη διάρκεια της 4ης έκθεσής μας στο Π.Κ. στο Αίγιο, στον ίδιο χώρο στο ημιυπόγειο δίπλα στο εργαστήριό μας, ο Σύλλογός μας θα φιλοξενήσει την 1η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, έκθεση που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη χώρα μας. Τα μοντέλα που θα κατέβουν στην έκθεση μέχρι τώρα ξεπερνούν τα 400 απ' όλα τα σημεία της χώρας, καθώς θα εκτεθούν για πρώτη φορά συλλογές που θα προκαλέσουν, τόσο με τον αριθμό τους, όσο και την ποιότητά τους. Εδώ δεν πρόκειται να υπάρξει διαγωνισμός, παρά μόνο έκθεση. Στη φόρμα προεγγραφής υπάρχει άλλωστε και η ανάλογη κατηγορία. Για τη διευκόλυνση των φίλων από μακριά, θα υπάρχει και φέτος η δυνατότητα να φέρουν τα μοντέλα τους (πλαστικά ή μεταλλικά) από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο εργαστήριο του Συλλόγου μας που βρίσκεται στο ημιυπόγειο του Π.Κ. Στην έκθεση προσκαλούνται όλοι οι Σύλλογοι που έχουν υπογράψει το μνημόνιο συνεργασίας των Συλλόγων Μοντελισμού, αλλά και όσοι ανεξάρτητοι μοντελιστές επιθυμούν να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας!!!

Αναλυτικό πρόγραμμα


* 12-13/11 (Σάββατο / Κυριακή): Παραλαβή μοντέλων στο Πολιτιστικό Κέντρο από φίλους που δε διαμένουν μόνιμα στο Αίγιο, ύστερα από συνεννόηση.

* 14-16/11 (Δευτέρα / Τετάρτη): Παραλαβή μοντέλων στο Πολιτιστικό Κέντρο από μέλη του Συλλόγου στο Αίγιο και κοντινές περιοχές.

* 18-20/11 (Παρασκευή / Κυριακή): Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Ωράριο λειτουργίας

* 12-16/11 (Σάββατο / Τετάρτη): Πρωί 10-2 & Βράδυ 5-10 για παραλαβή μοντέλων κατόπιν συνεννόησης με την Οργανωτική Επιτροπή.

* 18-19/11 (Πέμπτη / Σάββατο): Πρωί 10-2 & Βράδυ 5-10

* 20/11 (Κυριακή): Πρωί 10-2 (Απονομή βραβείων από την Κριτική Επιτροπή στις 12 και μετά τη 1 παράδοση μοντέλων)
Επίσης το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις κατασκευής / βαψίματος μοντέλων, διοραμάτων και φιγούρων για τους ενδιαφερόμενους.


Διαγωνισμός - Κριτική Επιτροπή

Φέτος στο διαγωνισμό μας θα υπάρχει 1,00 ευρώ χρέωση ανά έκθεμα, ανεξάρτητα από τον αριθμό τους και διάσταση. Απαλλάσσονται της χρέωσης οι συμμετοχές όσων είναι κάτω των 16 ετών και τα μέλη του Ν.Ε.ΜΟ. (Νεανικό Εργαστήρι Μοντελισμού) του Συλλόγου μας. Εκτός από τα βραβεία στις διάφορες κατηγορίες (βλ. παρακάτω), θα υπάρχουν και ειδικά βραβεία. Για το έκθεμα "BEST OF THE SHOW" καθώς και για το "ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΜΑ" θα αποφασίσει η Κριτική Επιτροπή, ενώ για το ειδικό "ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΙΝΟΥ" θα ψηφίσει το κοινό ανεξάρτητα από κλίμακες, κατηγορίες κλπ. Ευελπιστούμε τα άτομα που θα αποτελέσουν την κριτική επιτροπή να μην αφήσουν σε κανέναν το περιθώριο αμφιβολιών ως προς το έργο που θα επιτελέσουν.

Τα βραβεία θα είναι για τις κατηγορίες τα γνωστά (χρυσό - ασημένιο - χάλκινο). Σε περίπτωση που στην ίδια κατηγορία υπάρχουν 2 (ή και 3) ισοδύναμα μοντέλα που να διεκδικούν κάποιο βραβείο με τις ίδιες αξιώσεις, η Κριτική Επιτροπή θα απονέμει επιπλέον επαίνους. Σε άλλες περιπτώσεις βέβαια, μπορεί να μη δοθεί και καθόλου χρυσό...

Τα ειδικά βραβεία ("Βest of show", "Καλύτερο Ελληνικό θέμα", "Βραβείο κοινού") θα απονεμηθούν με τη μορφή κυπέλλου.

Φέτος θα απονεμηθεί για τρίτη φορά και το "μετάλλιο των μεταλλίων", το "GOLDEN STAR", υπ' ευθύνη κι αυτό της Κριτικής Επιτροπής στο καλύτερο γενικά θέμα με βελτιώσεις scratch build (ιδιοκατασκευές) ανεξαρτήτου κατηγορίας. Έτσι θέλουμε να επιβραβεύσουμε την ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του μοντελιστή να δημιουργεί εκ του μηδενός επιδεικνύοντας την μέγιστη δυνατή ποιότητα στην τέχνη του μικρό-μοντελισμού.

Υποψήφιοι για τα 5 ειδικά βραβεία είναι όλοι ανεξαιρέτως, συμμετέχοντες και μη στο διαγωνισμό.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με βάση τις παρακάτω κατηγορίες:

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ
Κατευθείαν από το κουτί (ΟΟΒ) ή με ελάχιστες ΒΑΣΙΚΕΣ βελτιώσεις (αντένες, ζώνες)
Στην ενότητα αυτή συμπεριλαμβάνονται ΟΛΕΣ οι κατασκευές με προσθήκη ΕΩΣ ένα ΖΟΟΜ σετ από Eduard, ή multimedia Kit ακριβώς όπως κυκλοφορούν στην αγορά σε μια συσκευασία. πχ 1/48 Eduard Μig21MF.

ADVANCED:  Βελτιωμένα με προσθήκη ΕΞΤΡΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΩΝ αγοράς ή με ιδιοκατασκευές. Στην ενότητα αυτή συμπεριλαμβάνονται ΟΛΕΣ οι κατασκευές με προσθήκη βελτιωτικών αγοράς χωρίς περιορισμό χρήσης, καθώς και όλες οι κατασκευές που δεν έχουν κάνει ΚΑΜΙΑ χρήση έτοιμων βελτιωτικών αγοράς, αλλά όλες οι βελτιώσεις προέρχονται καθαρά με ιδιοκατασκευή (scratchbuilt). Στη κατηγορία αυτή Δεν θα ληφθεί υπ'οψιν η χρήση aftermarket ζωνών πρόσδεσης.

Στην κατηγορία
Ε. HEAVILY (SCRATCHBUILT) IMPROVED MODELS ALL SCALES, θα διαγωνιστούν τα μοντέλα κατόπιν επιθυμίας του κατασκευαστή, ανεξαρτήτως θεματογραφίας. Ο Κατασκευαστής έχει την δυνατότητα να διαγωνιστεί ανάλογα στην βασική Ε-1 ή στην Ε-2 (προχωρημένη) για τα Golden Star.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι χαλκομανίες θεωρούνται Εναλλακτικές Λύσεις και όχι ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ, επομένως μπορούν να έχουν ελεύθερη χρήση. Θα ληφθεί υπόψη περισσότερο η βαφή των εθνοσήμων αντί χρήσης χαλκομανιών, χωρίς να αποτελεί όμως σημαντικό σημείο. Φέτος όλα τα εκθέματα θα διαγωνιστούν ανώνυμα, ενώ τα εκθέματα από τα μέλη της Κριτικής Επιτροπής θα εκτεθούν κατ’ εξαίρεση Εκτός Συναγωνισμού. 

ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

A1.  AIRCRAFT / HELOS 1/72 ΟΟΒ (JET-PROP) :  (3+3)= 6 METAΛΙΑ

Α2. AIRCRAFT / HELOS 1/72 ADVANCED (JET-PROP) : (3+3)= 6 ΜΕΤΑΛΙΑ

Β1. AIRCRAFT / HELOS 1/48 ΟΟΒ (JET-PROP) : (3+3)= 6 METAΛΙΑ

Β2. AIRCRAFT / HELOS 1/48 ADVANCED (JET-PROP) : (3+3)= 6 ΜΕΤΑΛΙΑ

Γ. AIRCRAFT / HELOS 1/32 and bigger  (JET-PROP) : (3+3)= 6 ΜΕΤΑΛΙΑ

Δ. ΑVIATION DIORAMAS ALL SCALES : 3 METAΛΙΑ

Ε. HEAVILY (SCRATCHBUILT) IMPROVED MODELS ALL SCALES
[Ε-1 (απλά μετάλλια) ή Ε-2 (Golden Stars)] : 3 METAΛΙΑ + 3 x Golden Stars

Ζ1. ΜILITARY VEHICLES ALL SCALES OOB (MODERN-WWII) : 6 METAΛΙΑ

Z2. ΜILITARY VEHICLES ALL SCALES ADV. (MODERN-WWII) : 6 METAΛΙΑ

Η. CIVIL VEHICLES & MOTO ALL SCALES : 3 METAΛΙΑ

Θ1. ΜΙLITARY DIORAMAS ALL SCALES : 3 METAΛΙΑ

Θ2. CIVIL DIORAMAS ALL SCALES : 3 METAΛΙΑ

Ι1. SHIPS & SUBS ALL SCALES : 3 METAΛΙΑ

Ι2. SEA DIORAMAS ALL SCALES : 3 METAΛΙΑ

Ι3. WOODEN SHIPS: 3 METAΛΙΑ

Φ1. FIGURES - 54mm: 6 METAΛΙΑ   

Φ2. FIGURES - 75mm: 6 METAΛΙΑ 

Φ3. VIGNETTES ALL SCALES: 3 METAΛΙΑ

Φ4. BUSTS + LARGE SCALE FIGURES : 3 METAΛΙΑ

O. OPEN (Όλα τα εκθέματα που δεν ανήκουν σε κάποιες από τις
     παραπάνω κατηγορίες): 3 METAΛΙΑ

Ζ. ΜΕΤΑL DIECAST MODELS ( Ειδικό αναμνηστικό ανά εκθέτη)

P1. CIVIL AIRCRAFT ALL SCALES: 3 METAΛΙΑ

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΑΛΙΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ: 90
ΣΥΝΟΛΟ ΕΠΑΙΝΩΝ επι του συνολου: 30

+ Τα κλασσικά Champion Cups (ΒΟS, BHT, BOV)

Σε όλες τις κατηγορίες συμπεριλαμβάνονται τα θέματα "What if…"

Η κριτική επιτροπή θα εκλέξει τα εκθέματα βράδυ Σαββάτου και η απονομή θα γίνει την Κυριακή στις 12:00. Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου και η κριτική επιτροπή διατηρούν το δικαίωμα να μην επιτρέψουν την είσοδο σε εκθέματα που θίγουν το κοινό αίσθημα.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ & ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ
Π-1.  Στην απονομή θα ανακοινωθούν παρουσία κοινού οι επιτυχόντες των Χρυσών, Ασημένιων και Χάλκινων, καθώς και όλων των ειδικών Βραβείων και Κυπέλων.
Οι  Έπαινοι, θα παραληφθούν από την Γραμματεία και μόνο, από τους επιτυχόντες με βάση αναρτημένη λίστα στο χώρο των Ανακοινώσεων.

Π-2. Όσον αφορά τις Κληρώσεις, αυτές θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του εργαστήριου ΝΕΜΟ, παρουσία ΔΣ και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν σε λίστα στο χώρο των Ανακοινώσεων. Τα δώρα τους θα τα παραλάβουν από μέλη του ΔΣ, κατά την λήξη της τελετής Απονομής.

Π-3. Το Σάββατο θα γίνουν και σεμινάρια με θέματα και ώρες παρουσίασης που θα ανακοινωθούν πριν την διοργάνωση στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, αλλά και στην έναρξη της έκθεσης. Φέτος θα ενταχθεί στο σχεδιασμό της Οργανωτικής Επιτροπής και το σύστημα της προεγγραφής μοντέλων, προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση από τη Γραμματεία της έκθεσης.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Η προ-εγγραφή των μοντέλων στο διαγωνισμό είναι υποχρεωτική. Για το σκοπό αυτό κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει για τη διευκόλυνση της Κριτικής Επιτροπής να υποβάλλει, μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2011, σε ηλεκτρονική μορφή :

[img]http://img813.imageshack.us/img813/1364/registrationform.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

Για τη διευκόλυνση όσων δεν διαθέτουν οικιακό ηλεκτρονικό υπολογιστή ή δεν διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, θα υπάρχουν διαθέσιμοι στο χώρο της έκθεσης (γραμματεία) καθόλη την διάρκεια της εκθέσεως ηλεκτρονικοί υπολογιστές για την επιτόπια εγγραφή των μοντέλων τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και ευελπιστούμε να σας δούμε όλους από κοντά!!!

εκ του ΔΣ
Θάνος Μεντζελόπουλος
πρόεδρος Συλλόγου ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΙΣΤΕΣ
« Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:45:01 μμ από Tango-Echo »
Welcome to the Dark side of the Force............

  Συνδεδεμένος Weatherman

  • Μέλη της Ε.Μ.Ι.
  • Hero Member
  • *****
  • Μηνύματα: 1936
  4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
  « Απάντηση #1 στις: Αύγουστος 24, 2011, 04:40:11 μμ »
  Πολύ ωραία Θάνο, νά'μαστε καλά και φέτος θα τα π(ι)ούμε και πάλι στο γραφικό Αίγιο!
  « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:45:13 μμ από Tango-Echo »
  Ευθύμιος Σέρμπης / Efthymios Serbis
  Ο Μοντελισμός δεν είναι μιλιταρισμός.

  Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

  • Full Member
  • ***
  • Μηνύματα: 245
   • http://www.helmo.gr
  4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
  « Απάντηση #2 στις: Αύγουστος 25, 2011, 02:18:49 πμ »
  Παράθεση από: mimithem
  Πολύ ωραία Θάνο, νά'μαστε καλά και φέτος θα τα π(ι)ούμε και πάλι στο γραφικό Αίγιο!

  Όλοι ευπρόσδεκτοι Θέμη, και οι φίλοι ακόμα περισσότερο!!!!!!!!!!!!!   
  « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:45:26 μμ από Tango-Echo »
  Welcome to the Dark side of the Force............

   Αποσυνδεδεμένος Tango-Echo

   • Kapitän zur See
   • Administrator
   • Hero Member
   • *****
   • Μηνύματα: 9495
   • Kapitän zur See
    • http://www.emioannina.gr/
   4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
   « Απάντηση #3 στις: Αύγουστος 26, 2011, 03:54:55 μμ »
   Σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!
   Θα τα πούμε από κοντά 
   « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:45:41 μμ από Tango-Echo »
   Γιώργος Ρούμπος / George Roumbos / Йоргос Румбос / Georg Roumbos / Георге Роумбос

   "Ich lasse mir doch mein Schiff nicht unter dem Arsch wegschiessen.  Feuererlaubnis !"

   Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

   • Full Member
   • ***
   • Μηνύματα: 245
    • http://www.helmo.gr
   4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
   « Απάντηση #4 στις: Σεπτέμβριος 04, 2011, 10:04:59 μμ »
   Ευχαριστούμε πολύ Γιώργο!!!!!!!!! Η τιμή δική μας να έχουμε τους φίλους μας κοντά μας!!!!!!!!!!!!!!!   
   « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:45:53 μμ από Tango-Echo »
   Welcome to the Dark side of the Force............

    Αποσυνδεδεμένος Δ/Σ ΕΜΙ

    • Μέλη της Ε.Μ.Ι.
    • Sr. Member
    • ****
    • Μηνύματα: 254
    4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
    « Απάντηση #5 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:13:42 μμ »
    Έστω και καθυστερημένα, μερικές κουβέντες για την φετινή εκδήλωση στο Αίγιο.
    Όπως πάντα, τα παιδιά του αδερφού συλλόγου ήταν ΑΨΟΓΑ σε όλα, φιλοξενία, βοήθεια, οργάνωση.  Περάσαμε ένα καταπληκτικό 2ήμερο, είδαμε φίλους ξανά και κάναμε καινούργιους.
    Η έκθεση έκανε νέο ρεκόρ συμμετοχών ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή στην 1η Πανελλήνια Έκθεση συλλογής μεταλλικών αυτοκινήτων με παραγματικά εντυπωσιακές συλλογές, μπράβο στην πρωτοβουλία του HelMo !!!
    Το Σάββατο βράδυ το κέφι και το ...φαγητό περίσευε και σε ένα ωραίο μέρος βρήκαμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε καλή παρέα, συνοδευόμενη από μπόλικο χαβαλέ, θεσπέσιο φαγητό και πεντανόστιμο κρασάκι   
    Τα μοντέλα όπως είπα πολλά και το επίπεδό τους κορυφαίο από κάθε άποψη.  Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από κορυφαίους μοντελιστές στις κατηγορίες τους και η διάκριση ήταν πράγματι δύσκολη υπόθεση.
    Για την ιστορία, ο σύλλογός μας βραβεύτηκε με:

    Θεοδωρήκας Δημήτριος - Καλύτερο Ελληνικό Θέμα με το Νησί των δακρύων.
    Θεοδωρήκας Δημήτριος - Βραβείο Κοινού με το Νησί των δακρύων
    Σέρμπης Ευθύμιος - Ασημένιο με το Me-109
    Ντάκης Αλέξανδρος - Χάλκινο με τον Βυζαντινό Λαβαροφόρο
    Σιόντης Γεώργιος - Έπαινος με το Πυροσβεστικό Leopard 1
    Ρούμπος Γεώργιος - Χρυσό με το U-3504


    Συγχαρητήρια σε όλους τους συμετέχοντες και σε όλους τους βραβευθέντες !

    Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο HelMo για ακόμη μία επιτυχημένη εκδήλωση - πάντα τέτοια παιδιά !!!

    Με εκτίμηση,
    το Δ/Σ της ΕΜΙ
    « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:46:10 μμ από Tango-Echo »
    Κοινόχρηστος λογαριασμός του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Μοντελιστών Ιωαννίνων

    Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

    • Full Member
    • ***
    • Μηνύματα: 245
     • http://www.helmo.gr
    4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
    « Απάντηση #6 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:18:05 μμ »
    Παράθεση από: Δ/Σ ΕΜΙ
    Έστω και καθυστερημένα, μερικές κουβέντες για την φετινή εκδήλωση στο Αίγιο.
    Όπως πάντα, τα παιδιά του αδερφού συλλόγου ήταν ΑΨΟΓΑ σε όλα, φιλοξενία, βοήθεια, οργάνωση.  Περάσαμε ένα καταπληκτικό 2ήμερο, είδαμε φίλους ξανά και κάναμε καινούργιους.
    Η έκθεση έκανε νέο ρεκόρ συμμετοχών ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η συμμετοχή στην 1η Πανελλήνια Έκθεση συλλογής μεταλλικών αυτοκινήτων με παραγματικά εντυπωσιακές συλλογές, μπράβο στην πρωτοβουλία του HelMo !!!
    Το Σάββατο βράδυ το κέφι και το ...φαγητό περίσευε και σε ένα ωραίο μέρος βρήκαμε όλοι την ευκαιρία να απολαύσουμε καλή παρέα, συνοδευόμενη από μπόλικο χαβαλέ, θεσπέσιο φαγητό και πεντανόστιμο κρασάκι   
    Τα μοντέλα όπως είπα πολλά και το επίπεδό τους κορυφαίο από κάθε άποψη.  Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από κορυφαίους μοντελιστές στις κατηγορίες τους και η διάκριση ήταν πράγματι δύσκολη υπόθεση.
    Για την ιστορία, ο σύλλογός μας βραβεύτηκε με:

    Θεοδωρήκας Δημήτριος - Καλύτερο Ελληνικό Θέμα με το Νησί των δακρύων.
    Θεοδωρήκας Δημήτριος - Βραβείο Κοινού με το Νησί των δακρύων
    Σέρμπης Ευθύμιος - Ασημένιο με το Me-109
    Ντάκης Αλέξανδρος - Χάλκινο με τον Βυζαντινό Λαβαροφόρο
    Σιόντης Γεώργιος - Έπαινος με το Πυροσβεστικό Leopard 1
    Ρούμπος Γεώργιος - Χρυσό με το U-3504


    Συγχαρητήρια σε όλους τους συμετέχοντες και σε όλους τους βραβευθέντες !

    Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο HelMo για ακόμη μία επιτυχημένη εκδήλωση - πάντα τέτοια παιδιά !!!

    Με εκτίμηση,
    το Δ/Σ της ΕΜΙ


    Γιώργο χαιρόμαστε που περάσατε καλά το προηγούμενο Σ/Κ και που σας άρεσε η έκθεση, ελπίζω να μην παραλείψαμε τίποτα σημαντικό......Με το καλό θα τα πούμε σε 5-6 μέρες στα Γιάννενα!!!!!!!!!   
    « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:46:29 μμ από Tango-Echo »
    Welcome to the Dark side of the Force............

     Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

     • Full Member
     • ***
     • Μηνύματα: 245
      • http://www.helmo.gr
     4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
     « Απάντηση #7 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:25:30 μμ »
     Και ξεκινάμε με τις φωτογραφίες από τις αεροπορικές κατηγορίες..........Οι διακρίσεις ανακοινώνονται πρώτα, με μεγάλο μέγεθος φωτογραφίας, ενώ όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν σε thumb. Υπήρξαν περιπτώσεις που δεν δόθηκαν κάποια μετάλλια σε ορισμένες κατηγορίες, καθώς οι κριτές έκριναν ότι δε μπορούσαν να δώσουν διάκριση...Σε κάθε περίπτωση είχε δοθεί οδηγία στους κριτές να δώσουν 3 μετάλλια κι έναν έπαινο σε κάθε κατηγορία, σε κάποιες όμως έκριναν ότι έπρεπε να δώσουν περισσότερους επαίνους.

     Κατηγορία Α1 (Η κατηγορία Α2 συγχωνεύτηκε με την Α1 λόγω έλλειψης επαρκούς αριθμού μοντέλων)

     ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Σέρμπης Ευθύμιος
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0568-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΧΑΛΚΙΝΟ: Προκοπίου Χρήστος
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0012-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΕΠΑΙΝΟΣ: Προκοπίου Χρήστος

     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0011-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]


     Κατηγορία Β1


     ΧΡΥΣΟ: Κοντηβέης Αλέξης
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0055-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΧΡΥΣΟ: Κοντοδήμος Βαγγέλης
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0022-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Σουρλής Γιώργος
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0013-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Μαμώλης Ιωάννης
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0024-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΧΑΛΚΙΝΟ: Κοντηβέης Αλέξης
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0018-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     XAΛΚΙΝΟ: Λουκόπουλος Γιώργος
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0023-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΕΠΑΙΝΟΣ: Κοντηβέης Αλέξης

     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0017-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΕΠΑΙΝΟΣ: Θωμάς Ιωάννης
     [img]http://img263.imageshack.us/img263/4223/img3157e.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]


     Κατηγορία Β2

     ΧΡΥΣΟ: Κοντηβέης Αλέξης
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0021-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Κοντοδήμος Βαγγέλης
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0053-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΧΑΛΚΙΝΟ: Καζανόπουλος Βασίλης
     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0532-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     ΕΠΑΙΝΟΣ: Θωμάς Ιωάννης

     [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0728-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

     « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:46:45 μμ από Tango-Echo »
     Welcome to the Dark side of the Force............

      Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

      • Full Member
      • ***
      • Μηνύματα: 245
       • http://www.helmo.gr
      4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
      « Απάντηση #8 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:26:29 μμ »
      Κατηγορία Γ (jets)

      AΣΗΜΕΝΙΟ: Αθανασιάδης Γιώργος
      [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0068-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

      ΧΑΛΚΙΝΟ: Παναγιωτόπουλος Άρης

      [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0062-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]


      Κατηγορία Γ (props)

      ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Παλάσσης Δημήτρης
      [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0619-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

      ΧΑΛΚΙΝΟ: Παλάσσης Δημήτρης
      [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0616-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

      ΕΠΑΙΝΟΣ: Μαμώλης Ιωάννης

      [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0071-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]


      Κατηγορία Δ

      ΕΠΑΙΝΟΣ: Σουρλής Γιώργος
      [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0076-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

      ΕΠΑΙΝΟΣ: Παρασκευόπουλος Άλκης

      [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0086-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]
      « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:47:07 μμ από Tango-Echo »
      Welcome to the Dark side of the Force............

       Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

       • Full Member
       • ***
       • Μηνύματα: 245
        • http://www.helmo.gr
       4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
       « Απάντηση #9 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:27:36 μμ »
       Όλες οι συμμετοχές στις αεροπορικές κατηγορίες..........

       [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0008-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0009-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0010-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0011-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0012-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /] 

       [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0013-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0014-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0015-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0016-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0017-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /] 

       [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0018-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0021-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0022-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0023-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0024-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /] 

       « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:47:44 μμ από Tango-Echo »
       Welcome to the Dark side of the Force............

        Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

        • Full Member
        • ***
        • Μηνύματα: 245
         • http://www.helmo.gr
        4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
        « Απάντηση #10 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:28:21 μμ »
        [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0025-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0026-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0053-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0055-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0056-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

        [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0057-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0061-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0062-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0065-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0068-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

        [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0069-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0070-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0071-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0075-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0076-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

        [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0077-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0078-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0079-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0080-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0081-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]
        « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:48:00 μμ από Tango-Echo »
        Welcome to the Dark side of the Force............

         Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

         • Full Member
         • ***
         • Μηνύματα: 245
          • http://www.helmo.gr
         4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
         « Απάντηση #11 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:29:31 μμ »
         [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0082-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0083-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0084-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0085-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0086-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

         [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0087-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0089-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0148-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0149-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0150-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

         [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0168-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0173-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0179-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0183-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0184-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

         [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0195-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0253-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0400-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0424-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0436-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]         « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:48:17 μμ από Tango-Echo »
         Welcome to the Dark side of the Force............

          Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

          • Full Member
          • ***
          • Μηνύματα: 245
           • http://www.helmo.gr
          4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
          « Απάντηση #12 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:30:06 μμ »
          [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0437-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0490-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0532-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0551-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0568-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

          [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0575-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0576-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0587-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0589-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0591-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

          [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0594-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0595-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0596-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0599-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0605-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

          [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0606-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0607-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0608-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0609-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]  [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/th_DSC_0613-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]
          « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:48:38 μμ από Tango-Echo »
          Welcome to the Dark side of the Force............

           Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

           • Full Member
           • ***
           • Μηνύματα: 245
            • http://www.helmo.gr
           4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
           « Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:30:36 μμ »
           « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:49:03 μμ από Tango-Echo »
           Welcome to the Dark side of the Force............

            Αποσυνδεδεμένος Thanos Mentzelopoulos

            • Full Member
            • ***
            • Μηνύματα: 245
             • http://www.helmo.gr
            4η Πανελλήνια Έκθεση Στατικού Μοντελισμού Hel.Mo. 2011
            « Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 27, 2011, 08:32:26 μμ »
            H αεροπορική κατηγορία ολκληρώθηκε, οπότε προχωράμε στις υπόλοιπες κατηγορίες!!!!!!


            Κατηγορία Ι1

            ΧΡΥΣΟ: Ρούμπος Γιώργος
            [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0590-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

            ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Τσελέντης Νίκος
            [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0030-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

            ΧΑΛΚΙΝΟ: Καλφόπουλος Γαβρίλης
            [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0552-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

            ΕΠΑΙΝΟΣ: Πανταζόπουλος Χρήστος

            [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0521-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]


            Κατηγορία Ι2

            ΑΣΗΜΕΝΙΟ: Άνθης Σταμάτης
            [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0416-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

            ΧΑΛΚΙΝΟ: Άνθης Σταμάτης
            [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0415-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]

            ΕΠΑΙΝΟΣ: Αμάραντος Αλέξανδρος

            [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0027-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]


            Κατηγορία Ι3

            ΧΡΥΣΟ: Καλπάκης Στέφανος
            [img]http://i960.photobucket.com/albums/ae87/thanosmen2/DSC_0041-1.jpg\\\" border=\\\"0\\\" class=\\\"linked-image\\\" /]
            « Τελευταία τροποποίηση: Μάρτιος 15, 2017, 04:49:22 μμ από Tango-Echo »
            Welcome to the Dark side of the Force............